Paras aika vaihtaa kesärenkaat nastarenkaisiin

kesärenkaat

Kun ajat talvella, sinulla on oltava talvirekisteröidyt renkaat, jos on jo talvikelitt. Tämä ei ole vain sinun ja muiden turvallisuuden takia vaan myös laillista ajamista varten. Renkaiden sivuissa on oltava lumihiutale symboli, joka osoittaa, että ne täyttävät talvirenkaiden vaatimukset. M + S-merkintä ei siis riitä. Talvirenkaat ovat paremmat kuin kesärenkaat, kun lämpötila laskee alle nollan, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse odottaa lumen tuloa vaihtaaksesi renkaat, vaan vaihda heti, kun saat käyttää nastarenkaita autossa. Päivämäärä, jolloin talvirenkaat otetaan ensimmäisen kerran käyttöön, riippuu maasta, jossa asut. Talvirenkaat ovat paremmat kylmällä säällä ja paljon turvallisemmat, kun ensimmäinen lumi saapuu, niillä voit ajaa turvallisesti kun ensilumi tulee.

On aina parasta pyytää ammattimaista rengasliikettä tekemään renkaanvaihdon puolestasi, sillä heillä on paras osaaminen renkaiden vaihtoon, mutta myös siksi että he voivat tarkastaa kaikki renkaat, jotta tiedät molempien renkaiden kunnon. Poistettujen ja asennettujen. Heillä on myös oikeat työkalut, he voivat tasapainottaa renkaat ja lisätä painoja tarvittaessa varmistaakseen, että renkaat pyörivät sujuvasti ilman sivuvoimia. He voivat myös vaihtaa venttiilit tarvittaessa ja varmistaa renkaiden kunnon ennen renkaiden asentamista. Tämä on erittäin tärkeää, koska sinun on varmistettava, että renkaiden urasyvyys on riittävä ja että renkaissa ei ole reikiä tai halkeamia.

He myös varmistavat, että renkaissa on oikea paine. Oikealla paineella renkaillasi on parhaat ominaisuudet ja paras suorituskyky ajon aikana. Jos renkaat eivät ole hyvässä kunnossa, rengasliikkeessä on myös myytäviä renkaita, joten voit ostaa uuden sarjan renkaita aloittaaksesi talvikauden. Matala paine renkaissa kuluttaa niitä myös nopeammin ja lisää polttoaineenkulutusta, mikä voi johtaa korkeampiin polttoainekustannuksiin. Joten tarkista rengaspaine pysähtyessäsi huoltoasemalla tankkaamaan. Lämpötila vaikuttaa myös paineeseen, joten jos lämpötilaero on suuri, tarkista paine. Ennen pitkää ajamista kannattaa myös tarkistaa rengaspaine ennen lähtöä.

Toinen rengasliikkeen etu on, että voit käyttää myös heidän rengashotelliaan, renkaiden varastoimiseksi. Silloin sinun ei tarvitse huolehtia niiden varastoimisesta kotona, ja voit välttää vaivaa niiden edestakaisin viemisestä. Voit myös olla varma, että renkaat varastoidaan oikeissa olosuhteissa, jotta kuumuus, auringonvalo ja UV-säteily eivät vaikuttaisi haitallisesti renkaiden kuntoon. Siellä myös merkitään renkaat niin, että niitä asennettaessa ne kierrätetään ja ne asetetaan oikeaan asentoon, jotta renkaat kuluvat optimaalisesti. Tämä tehdään tasoittamaan etu- ja takarenkaiden kulumista.

Lisätietoja nastarenkaista on osoitteessa https://vianor.fi/